Navigáció átugrása

Tanítási időszakban érvényes menetrend a helyi közlekedésben április 19-étől

2021. április 15.

2021. április 19-étől (hétfőtől) a legtöbb településen visszaáll az iskolai időszaki menetrend.

 

Egerben május 9-éig (kivéve az írásbeli érettségi vizsgák alatt) érvényben marad a bővített tanszüneti menetrend, tehát a 2i, 5i, 11i, valamint a 6-os jelzésű járatok is közlekednek. Május 10-étől (hétfőtől) a helyi járatok a továbbiakban tanítási napokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

 

Szegeden a nyári tanszünetes menetrend lép életbe, az alábbi bővítésekkel, illetve korlátozásokkal:

  • A 7F-es jelzésű autóbuszvonalon a „nyári tanszünetben hétvégéken és ünnepnapokon” meghirdetett járatok közül kizárólag a Mars térről 22:45 órakor meghirdetett járat közlekedik.
  • A 24-es jelzésű autóbuszvonal járatai 2021. június 15-ig nyári tanszünetben munkanapokon is közlekednek (a tanév tartama alatt munkanapokon meghirdetett menetrend szerint).
  • A 79H jelzésű autóbuszvonal járatai 2021. június 15-ig nyári tanszünetben munkanapokon is közlekednek (az iskolai előadási napokra meghirdetett menetrend szerint).
  • Az alapmenetrendben meghirdetett éjszakai járatok (91E, 92E, 93E és 94E) közlekedtetése továbbra is szünetel.
Vác Város Önkormányzatának kérésére, valamint a járványügyi helyzetre való tekintettel Vác helyi közlekedése az alábbiak szerint módosul.
 
A helyi járatok a tanszünetben munkanapokon érvényes menetrend szerint, a helyi díjszabással igénybe vehető helyközi járatok pedig az iskolai előadási napokon érvényes menetrend szerint közlekednek, az alábbi járatok módosításával egyidőben

365 Autóbusz-állomás ► Kórház ► Március 15. tér ► Autóbusz-állomás (körjárat)

  • Az autóbusz-állomástól tanítási napokon 7:00-kor induló 365-ös járat ideiglenesen tanszünetben munkanapokon is közlekedik, a Szérűskert helyett az autóbusz-állomásig.
  • Az autóbusz-állomástól naponta 21:45-kor induló 365-ös járat nem közlekedik.

 

A megrendelő önkormányzatok döntésétől függően további változások is lehetnek, melyekkel a későbbiekben ezt a hírt frissítjük.