Navigáció átugrása

Ismét segített az alapítvány – segítsünk mi is!

2022. február 7.

Legutóbbi ülésén 19 nehéz helyzetbe került munkavállalónk és családjuk támogatásáról döntött AZ EMBERÉRT Alapítvány kuratóriuma. Társaságunk jótékonysági szervezete 2022. február 28-ig ismét várja a támogatási kérelmeket. Ne feledjük azt sem, hogy közeledik a tavasz, ismét rendelkezhetünk majd személyi jövedelemadónk egy százalékának felajánlásáról. Segítsük együtt rászoruló munkatársainkat!
 
Legutóbbi ülésén 19 volánbuszos család támogatásáról döntött AZ EMBERÉRT Alapítvány kuratóriuma. A kérelmezők írásban, postai úton kapnak értesítést a döntésről, és minden tudnivalóról, amely a támogatási szerződés megkötéséhez szükséges. 2020 tavasza óta összesen 553 kérelmező számára nyújtott segítséget alapítványunk mintegy 29 millió forint és 16 laptop formájában.
 
Most újra van lehetőség támogatási kérelmek benyújtására – ennek folyamatáról itt található részletes tájékoztatás. Munkatársaink 2022. február 28-ig pályázat formájában adhatják le támogatási kérelmüket.
 
De nem csak az alapítvány segíthet: valamennyien megtehetjük! Támogassuk bajba jutott kollégáinkat, ajánljuk fel idén is személyi jövedelemadónk (szja) 1 százalékát az alapítvány céljaira! Tavaly csaknem 2 millió forint érkezett munkavállalóinknak köszönhetően az alapítvány számlájára, ez az összeg azonban akár 130 millió forintra is rúghat, ha összefogunk kollégáink érdekében. Az szja 1 százalékán kívül természetesen az év folyamán bármikor tehetünk eseti vagy rendszeres hozzájárulást is. A felajánlási lehetőségekről itt tájékozódhatunk.
 
Segítsük AZ EMBERÉRT Alapítványt – segítsük egymást!