Navigáció átugrása

Sok kicsi ismét sokra ment: több mint 1,3 millió „adóforint” érkezett AZ EMBERÉRT Alapítvány számlájára

2022. szeptember 28.

A tavalyival nagyságrendileg azonos összeg, 1.345.610 forint érkezett a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából AZ EMBERÉRT Alapítvány számlájára a napokban. Jótékonysági szervezetünk továbbra is hálás minden segítségért, és a jövőben is számít arra, hogy sokan támogatják céljait, ezzel is segítve nehéz helyzetbe került munkatársainkat.

Szerencsére ez évben is sokan ajánlották fel személyi jövedelemadójuk 1 százalékát AZ EMBERÉRT Alapítvány céljainak megvalósítására. Az adományozásnak ez a formája az adakozó számára nem kerül semmibe, miközben a rászorulóknak óriási segítséget jelent. Az idei felajánlásoknak köszönhetően most több mint 1,3 millió forinttal nőtt a jótékonysági szervezetünk rendelkezésére álló összeg, amelyből hamarosan ismét támogathatjuk nehéz helyzetbe került munkatársainkat. Az összeg különösen jókor érkezett, hiszen a legutóbbi, 2022. augusztus 31-ig nyitva álló pályázati lehetőség során beérkezett kérelmek elbírálása folyamatban van. A kérelmezők minden esetben írásban, postai úton kapnak majd értesítést a döntésről.

Az Alapítvány 2020 tavasza óta összesen 613 kérelmező számára nyújtott segítséget több mint 32,6 millió forint és 16 laptop formájában. Az átlagos támogatási összeget figyelembe véve a 2021-es személyi jövedelemadó 1 százalékának most beérkezett felajánlásaiból nagyságrendileg 25 rászoruló családot tudunk támogatni.

Bár az ez évi adóforintjaink felajánlásáról majd jövő tavasszal rendelkezhetünk, adományozni addig is bármikor lehet: a támogatási lehetőségekről itt található minden információ.

Joggal hiszünk az összefogás erejében, hiszen összetartó kollektívánk folyamatosan bizonyítja, hogy nem hagyja magára a rászorulókat. Tegyünk meg mindent ennek érdekében a jövőben is!