Navigáció átugrása

Utazzon féláron az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállításra!

2021. szeptember 24.

Szeptember 25. és október 14. között rendezik meg a fővárosi Hungexpón, valamint több vidéki helyszínen az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítást. Az eseményre látogatók a Volánbusz járatain 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak a világkiállítás helyszíneire, Budapest mellett Gödöllőre, Hatvanba, Keszthelyre és Vásárosnaményba. A MÁV-START és a GYSEV a pénztári és fedélzeti jegyváltáskor szintén 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvar, valamint Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló vasútállomásra.

Felhasználási feltételek a Volánbusz járatain:

A kedvezmény igénybevételéhez teljes árú menetjegyet kell váltani elővételben a pénztárban vagy az autóbuszon a világkiállítás valamelyik helyszínére (Budapest, Gödöllő, Hatvan, Keszthely, Vásárosnamény). A rendezvényen lebélyegzett jegy a visszaúton is érvényes (azonos viszonylaton), vagyis egy út áráért lehet eljutni a világkiállításra, majd onnan hazatérni. A mobilapplikációban megváltott jegyekre a menettérti kedvezmény nem érvényesíthető. Emelt szintű szolgáltatást nyújtó járat igénybevétele esetén a távolsági kiegészítő jegy megváltása visszautazáskor is kötelező.

Autóbuszos menetjegyek ellenőrzése:

A visszaúton a jármű fedélzetén fel kell mutatni a lebélyegzett, odaútra szóló menetjegyet. Ennek hiányában teljes árú jegyet kell váltani a visszaútra (vagy az utast megillető kedvezményes, egyúti jegyet).

A budapesti helyszín könnyebb megközelítése érdekében a Volánbusz speciális autóbuszjáratokat közlekedtet a fővárosban és vonzáskörzetében a rendezvény ideje alatt; a járatok a világkiállításra érvényes belépőjeggyel vehetők igénybe. További információ az autóbusz-társaság honlapján. A vasúti kedvezményről a MÁV-START weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők

Az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás programjairól a rendezvény honlapján található bővebb információ.


A MÁV-START és a GYSEV jegyváltási információi itt érhetők el.