Navigáció átugrása

Utazz kedvezményesen és korlátlanul a MÁV-Volán-csoport Balaton menti járatain a STRAND Fesztivál idején is!

2022. augusztus 12.

 Az augusztus 20-ai hétvégén már hagyományosan Zamárdi ad otthont a STRAND Fesztiválnak, amit idén augusztus 18–21. között tartanak. A MÁV–Volán-csoport szolgáltatásfejlesztésének köszönhetően a STRAND Fesztivál TravelPass-szal 7 napon át korlátlanul lehet utazni a Balaton menti települések közötti MÁV-START- és Volánbusz-járatokon.

A STRAND Fesztivál TravelPass 7 napig érvényes, a kezdő nap augusztus 16. és augusztus 20. között tetszőlegesen választható. A hét napos jegy megvásárlásával kényelmesen el lehet jutni a fesztiválra és onnan vissza a szállásra, mert nemcsak a nappali járatokra, hanem az éjszakai buszokra és az óránként közlekedő Bagolyvonatokra is érvényes. Akár a nyaralás is meghosszabbítható, mert a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható a TravelPass a jegy érvényességi ideje alatt, és nem csak Zamárdi környékén, hanem akár a Balaton északi partján is lehet vele utazni.
 
Az időszakos jegynek köszönhetően olcsóbb az utazás, mintha minden alkalommal külön jegyet vásárolnánk, ráadásul kényelmesebb és gyorsabb is, hiszen elkerülhető a sorban állás. A STRAND Fesztivál TravelPass megvásárolható a MÁV-START jegypénztáraiban, a jegykiadó automatákban 26 év felettieknek 3990, 26 év alattiaknak 2490 forintért. Online és a MÁV applikációban pedig kedvezményesen lehet megváltani, 26 év felettiek számára 3592, 26 év alattiak számára 2242 forintos áron. A jegy a vonatokon 2. osztályú utazásra érvényes, 1. osztályon, illetve egyéb szolgáltatások igénybevétele – például helyjegy köteles járatokon, kutya- vagy kerékpárszállítás – esetén meg kell váltani a további kiegészítő jegyeket is. Emelt szintű szolgáltatást nyújtó (feláras) Volánbusz járatokon pedig a távolsági kiegészítő jegyet is meg kell vásárolni.