Navigáció átugrása

MÁV–Volán-csoport: pünkösdi ünnepi forgalom

2023. május 25.

Pünkösdkor változik a MÁV-Volán-csoporthoz tartozó társaságok közlekedési rendje. A vonatok május 28-án vasárnap az ünnepnapra, 29-én hétfőn a vasárnapra, 30-án kedden már a munkanapokra érvényes menetrend szerint közlekednek. Jelentősen megnövekedhet az utasforgalom, ezért érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket, vagy használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is.

Volánbusz változások

A Volánbusz járatainak közlekedési rendje is módosul: május 28-án (pünkösdvasárnap) munkaszüneti napon, május 29-én (pünkösdhétfőn) a hét első tanítási- és munkanapját megelőző munkaszüneti napon, május 30-án (kedden) a hét első tanítási és munkanapján érvényes menetrend szerint indulnak az autóbuszok.

A további részletek, valamint az áruházakat érintő járatok közlekedésének változásai a Volánbusz honlapján érhetők el. A Volánbusz azt kéri utasaitól, hogy a kényelmetlenségek elkerülése érdekében utazásukat lehetőség szerint előre tervezzék meg a www.menetrendek.hu oldalon.

 

Tovább a teljes közleményre...