Navigáció átugrása

Ha összefogunk, csaknem 130 millió forinttal tudjuk támogatni rászoruló munkatársainkat!

2021. március 22.

AZ EMBERÉRT Alapítvány legutóbbi felhívásában arra kértük kollégáinkat, hogy személyi jövedelemadójuk 1 százalékának felajánlásával segítsék jótékonysági szervezetünk elkötelezett munkáját a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került volános családok támogatása érdekében. Ha társaságunk valamennyi munkavállalója AZ EMBERÉRT Alapítványnak ajánlja fel ezt az összeget, idén csaknem 130 millió forint gyűlhet össze!

Alapítványunk 2020-ban a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összegnek, valamint a cégvezetés és külső szervezetek adományainak köszönhetően 9 millió forinttal és 16 laptoppal járulhatott hozzá 192, gyermeket nevelő család életének megkönnyítéséhez. Jótékonysági szervezetünk tavaly áprilisban kezdte meg az új célkitűzések szerint végzett munkáját, amikor sokan már rendelkeztek az adófelajánlásról, de így is jelentős összeg gyűlt össze.
 
Most bőven van időnk átgondolni a döntést. Már elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által elkészített adóbevallások tervezete az e-SZJA webes felületen, ahol 2021. május 20-ig – a tervezet véglegesítése mellett – néhány kattintással rendelkezhetünk adónk 1 százalékáról is.
 
Ha valamennyien úgy döntünk, hogy AZ EMBERÉRT Alapítvány céljait szeretnénk támogatni, akkor egészen hihetetlen összeg, csaknem 130 millió forint gyűlhet össze rászoruló munkatársaink megsegítésére! Ne hagyjuk ki a lehetőséget, tegyük meg egymásért! Kérjük, aki nem érez feltétlen elkötelezettséget más jótékonysági szervezet támogatása iránt, segítse kollégáinkat azzal, hogy alapítványunk javára rendelkezik személyi jövedelemadójának 1 százalékáról. A felajánlás semmilyen egyéb pluszköltséggel nem jár, és az adóbevallások benyújtásakor csupán 2-3 percet vesz igénybe.
 

Az alapítvány adószáma: 18892073-1-43
Bankszámlaszáma: 10201006-50141250

A támogatási lehetőségekről a Volánbusz honlapján, valamint a NAV weboldalán található bővebb információ.