Navigáció átugrása

Állj meg egy szóra! Rád várunk!

2021. október 5.

Asztal sisakkal, laptoppal és nyakbaakasztóval

Tudtad, hogy ebben a pillanatban is több száz nyitott pozíciónk van országszerte? Lehet, hogy az egyikre pont téged keresünk! Ráadásul nem várjuk meg, hogy ránk találj, mi megyünk hozzád! Ha nem is az ajtódon fogunk kopogtatni, Budapest mellett több városban, számos rendezvényen találkozhatunk személyesen, hogy megismerkedjünk!

Már sok helyen kerestünk!

Toborzócsapatunkkal országszerte számos saját állásbörzét szervezünk, illetve csatlakozunk külső rendezvényekhez, programokhoz is. A HR-es munkatársak mellett a Volánbusz műszaki és forgalmi területéről érkező kollégáinkkal is találkozhatsz, hogy még jobban megismerhess bennünket.

Volánbusz toborzóbusza

Idén jártunk már Szolnokon, Miskolcon, Nyíregyházán, Tatabányán, Győrben, Budapesten a Stadion autóbusz-állomáson és a Népligetben is tartottunk saját börzét, de a Magyar Vasúttörténeti Parkban megrendezett Járműparádén, valamint az EFOTT-on is találkozhattál velünk.

Minden esemény más és más. A Járműparádén a kisebbeknek megpróbáltuk érdekesen bemutatni munkaköreinket, mindennapjainkat, vonzóvá tenni munkánkat, míg az EFOTT-on már a frissen diplomázott fiatalokkal kerülhettünk kapcsolatba, őket konkrét állásajánlatokkal vártuk. Karrierjárattal, vezetéstechnikai szimulátorral, különböző kvízekkel, egyéb játékokkal települünk ki ezekre a rendezvényekre, hogy minél kötetlenebb hangulatban tudjunk megismerkedni az érdeklődőkkel.

Autóbusz szimulátor a Volánbusz toborzóbuszán

Saját börzéinken leginkább utasainkkal találkozunk, akiknek bemutatjuk, hogy nemcsak szolgáltatóként, hanem munkáltatóként számíthatnak ránk a hétköznapokban.

Gyere el te is, ismerkedjünk meg!

Legutóbb az Arrabona Állásbörzén Győrben, valamint Nyíregyházán, Debrecenben és Miskolcon találkozhattál velünk, de ha lemaradtál, ne csüggedj! A HUMDA autó- és motorsportos tehetségkutató programsorozatának győri és budapesti állomásán, az Óbudai Egyetem és a BME állásbörzéjén, valamint a Job4me online programján is ott leszünk!

Karrierjáratunk segítségével sok érdeklődővel léptünk már kapcsolatba, de téged még mindig keresünk! A rendezvényekről bővebben Karrieroldalunkon tájékozódhatsz majd, de addig is megtekintheted aktuális állásajánlatainkat ugyanezen a felületen: www.volanbusz.hu/hu/karrier.